byter blogg pga en person.. again.. -.-

byter blogg pga moa. orkar inte med hennes komentarer så ni vet. länkar bara bloggen till vissa och inga jävlar från min förra klass.

MAKE IT DIRTY



hejhopp era nattugglor. jag var ju ute på isen idag. vi hade det jätte roligt. det var faktist en jätte tjock is. så mötte vi jätte många som åkte skidor på isen. vi gick runt i hamnen på isen. lite småroligt var det ju. tänkte blogga ett litet inlägg nu innan jag ska fortsätta på plugget och sen dra mig till sängs.

tittade ju på solsidan för en stund sen också. älskar det programmet. dom är så roliga. när tjejen skulle träna och så vart hon så förbannad på honom och slog honom, så sa han att hon fick rast i fem minuter. då vart hon lack. sen så åt hon upp hennes pojkväns mat på bordet. peace.

I'LL NEVER FORGET MY BLOG


FILM

det är inte lätt att vara en förälralös cirkuszebra på en bondgård. framförallt inte när man tror att man är en supersnabb kapplösningshäst som säkert kan vinna den stora hästkapplöpningen Kentucky Open. självklart. men med ett omaka cheerleaderlag bestående av gårdens halv- och helgalna husdjur ligger vägen till toppen öppen. ja, förutsatt att inte Strecket inser att han är en zebra förståts.

rekomenderar den. älskar storstadspelikanen gås. han är så rolig o dom två matglada flugorna spyan&spaden. skrattar typ hela tiden åt den.

i have been here many times before.

hejsan allihopa här har ni mig! har precis tittat klart på melodifestivalen. hann bara se en liten bit av den när dom var på ungefär låt fem. sen tittade jag och pappa på mr bean efter melodifestivalen slutat. vi satt och skrattade hela tiden. han är ju bara för stek. :) i morgon kommer jag ta lite mer bilder. har redan några som jag kommer slänga upp, ska nämligen ut med mamma på isen och gå där anders och andreas gick. det ska bli spännande. ska hoppa i duschen snart, känner att jag behöver det.
har messat lite med nike min älskling. saknar tiderna när vi var i romme och åkte skidor, inte så längessen men det var så grymt roligt. och åka runt med issa där, och jag åt ingenting på hela dan. även fast vi kom hem klockan sju. helt awesome!

mammsen och jag har tittat på lite lägenheter också fast det är ju fortfarande här i det området som vi bor. vi vill ju bo nära sara så jag kan vara med henne. ska ju kanske sova hos henne på fredag också. sen är det sportlov. awesome. längtan stiger. usch nu kom ett program med äckliga personer som ska visa vad dom går för, dom spelar alltså tuffingar. en kille som är världens vigaste kunde vrida armen runt om flera varv och allt. you name it. ryser när jag ser det. pusshej.

FUNNY BUNNY



tjena.
hemma från bilrundan nu med pappa och peter. vi hade super roligt, först skulle vi åka och hämta peters bil, när vi kom upp på parkeringen så sladdade pappa hihi. det är super roligt och sladda med bilen. jag vet hur man gör. anyway, sen pratade vi om hur galen pappa var innan. när han bodde i arjeplog så brukade han och hans kompis köra massa med tävlingar. då brukade dom köra upp i typ hundra kilometer i timmen och ligga uppe på biltaket och försöka putta av varandra haha. :) det lät jätte roligt när han berättade det. sen berätta han även att han hade
åkt över en bro så var hans kompis där med en moppe och då bad han min pappa att köra förbi, men pappa sa nej kör du. och så vinkade han att pappa skulle putta på med bilen och han tvekade först. men sen gjorde han det. och dom kom upp ti sjuttio kilometer i timmen! han bara garvade och kollade bak mot pappa. pappa trodde att det skulle gå rent ut åt pipsvängen. :o

sen åkte vi till kiosken och köpte lotterier så vi ska se om vi vinner pengar. wiho. hoppas, men det brukar typ aldrig vara så att man vinner pengar. sen ikväll så är det melodifestivalen. då drar jag hem till en kompis och tittar på det hos henne. hoppas det håller i sig. fast melodifestivalen är rätt så tråkigt. tycker inte ni också det? peace.

DUDE


LAME



senna.
har precis kommit hem efter att ha varit ute med mamma. vi mötte andreas och hans pappa på vägen dit och dom hade gått ifrån hamnen och en jätte lång bit ut på isen. sitter här och fryser ihjäl om mina fötter. har fotat fler bilder så här har ni en. där över. nu ska jag gå och ta en kopp te och värma mig lite. puss.

BRING YOU DOWN

tjena era ompalompier.
har precis vaknat just nu. det var jätte skönt och få vila ut en stund ialllafall. igår så hade jag lite svårt för och sova för jag låg och skratta hela tiden. pappa skrattade förståts åt mig hela tiden också. hihi. funderar på och gå ut och fota lite idag kanske. om jag orkar, har så super ont i magen. ska ta mig en alvedon.

funderar däremot på och sätta mig framför tvn och titta på en film. kan slänga upp en bild på vilken film jag såg sen också. igår var jag superklantig btw. jag spillde ut pappas och mina flingor som vi köpt nyss och så fick vi kasta dom för jag råka ta sönder hela påsen. sen så i på kvällen innan jag skulle sova så skulle jag ta juice och då råka jag komma åt glaset med min högra hand, jag vet inte vad som hände haha. och poff så var den nere på golvet och det var juice överallt. det kom lite på min rosa träningsmaskin också. :o men det ordnade sig. ska kanske springa upp till mamma också, tittar samtidigt om andreas är där. mwihi. peace.

I FEEL LIKE I CANT PULL AWAY


foto; jag. modell; jocke o tor. kamera; sony ericsson xperia.

så söta. enjoy! :)

BACK ON TRACK


foto; jag.

hejsvej. idag är det fredag wiho. pappa hade köpt hem kalaspuffar, honeybees. och det första jag gjorde det var och välta ut hela paketet så vi fick kasta dem. underbart. :) sen fick jag gå ner till affären och köpa nya. anyway, jag har varit med sara idag. nästa vecka på fredag så har vi planerat att vara med varandra. jag ska maybe sova över hos henne då. hihi hon är ju för bäst. det kommer fler bilder sen kanske. har en jätte söt bild på tor o jocke. bästa vännerna genom tiderna haha. man får alltid en mysig kram av dom, sjukt rolig humor har dom också btw. så söta hihi.
ni får jätte gärna lämna kommentarer efter ni har besökt. har rätt många läsare men inte lika många som lämnar kommentarer. så skulle bli gald om ni kommenterade typ vad ni tycker. lotsofkisses.


SO DON'T STOP


foto; jag.

my heart beats a thousand volts times for you.

bonjour bonjour.

idag har jag inte gjort så värst mycket förutom att morgonen började med stress, hatar stress. jag försov mig igen. haha jag reagerar inte på min väckarklocka. tihi. på svenskan så gjorde jag och sara lite piff och puff filmer. vi hade en äcklig tacos idag i skolan. blöö. omg, jag älskar en. tihi. fan han är så jävla söt, lik andreas också på pricken. sara får damp på mig för jag är beroooende av honom. dreggel. slänger kanske upp en video på mig och sara. hihi. puss ska fixa lite mer med bloggen nu. ciao. :)

millemolle discotrolle.


WINTER BELLS

världens sötaste spel. det är en liten kanin som ska hoppa på bjällror. såsöt.

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm


TANKAR


i showed you everything, but i lost you anyway

chenna chenna.

sitter utanför no salen just nu. jag har uppdaterat dåligt, iknow. men jag ska försöka. vi har massor av läxor i höger hela tiden så jag har inte haft så värst mycket tid. vår idrott var inställd idag i skolan. jag och sara hade planerat och gå till konsum. men det bröt hon. anyway. är rätt hungrig. åt bara morötter idag. ska ta yoghurt när jag kommer hem.
försov mig idag till klockan sju thaha. brukar annars gå upp kl sex. wellwell. i morgon ska sara stå i disken hihi. det ska bli roligt och se. jag är reserv.

när a var här i helgen så tittade vi knappast på varandra. men det är jobbigt för han fortsätter kasta blickar och mina kompisar frågade han varför han kallade mig ett ord, och då hade han svarat att jag är sjuk bara. men det var inte det hela. mog1 liksom haha. whatever, han betyder gold ändå för mig. saknar honom så grymt ouf. lägger upp ett till inlägg senare ikv tror jag. har massor med läxor. puss.

SER DU STJÄRNAN I DET BLÅ JA DEN LYSER FÖR OSS TVÅ


I OWN THIS



foto; jag. modell; rikard. kamera: sony ericsson mini xperia.


rikard är en riktig pudding.

Himlen luktar plast.

tju honeybees.

sitter i vardagsrummet just nu och myser lite med familjen. vi tittar på melodifestivalen. boring. kom hem för ungefär tjugo minuter sen efter att ha varit ute med markus, leo och andreas. vi flummade runt och åt godis hihi. men jag åt inte så mycket. vi gick ner i hamnen och satt där en stund i busskuren och snacka. det jobbigaste var nog att vi knappast tittar på varandra längre.. yaoyao. nu ska jag fara ut i mitt rum och lyssna på lite deppmusik. hur lame är inte det liksom? haha. pussohej.

SUNSHINE

j a g ä l s k a r v i n t e r n.

tjolahopp. har precis varit ute på en promenad med mina småbrorsor. vi tog massor av roliga och fina bilder. vi gjorde även videos. har inte så värst mycket och skriva om just nu. härligt väder ute iallafall. solen skiner. tihi.

pussohej!

Bild bomb!


CAUSE YOU KNOW YOU CAN'T LOVE ME

tju allihopa.

sitter i vardagsrummet just nu. vaknade för en stund sedan. mina småbrorsor sitter brevid mig och dom leker med min hamster haha. förlåt för en dålig uppdatering i know. men det ska det bli ändring på. sitter och lyssnar sönder jb's låtar. tihi. jaojao. snart ska jag gå och äta lite frulle. puss.

Moa finaste Mellberg.

moa det finns ingen början och inget slut. du är så obeskrivlig. jag önskade att du var här hos mig nu så vi kunde vara med varandra. jag har inte sätt dig på ungefär 2 månader och saknaden blir bara större och större. du skrev så sjukt fint på din blogg om mig hjärtat. du är guldvärld. det finns ingen så rolig och unik person som du tjejen. jag älskar dig moa finaste mellberg. våra minnen är så ägiga tillsammans. även om vi bråkar så blir vi alltid sams igen . du är så bästbästbästbäst och mycket bättre. jag saknar dig bästis. moa 6 år med dig känns som flera hundra år. (!!)
våra minnen är bara bäst. hjärtat saknar dig som fan.

moa hjärta bea.

IF I COULD WISH, I WISH FOR YOU

saknar tiderna med dig i lappland. först så var vi tysta när vi kom dit. på bussen när vi åkte i 12 hela timmar så satt vi och kollade på varandra i fönstret för det speglade sig. så fot jag vände hållet så tittade du samtidigt som jag. du är så underbar andreas. jag vill ha dig hos mig igen, men fan att vi bråkar stort just nu. du är underbarast gubben. men sen den kvällen så när våra föräldrar gått och lagt sig så satte vi oss i soffan och höll om varandra, först började det med att du drog ner mig i ditt knä och höll om mig. sen höll vi varandra i händerna. sen kom det, vi kysste varandra.
nästa dag så sårade du mig som fan, kunde inte ens titta på dig. du skrev ett sms där det stog att du var ledsen för det som hände igår kväll för vi är ju inte tillsammans. började storgråta när jag fick smset. nästa morgon så försökte du prata med mig, jag vände bara blicken bort ifrån dig och var as ledsen.
men sen nästa dag igen så var vi vänner, då sprang vi runt hela tiden. på nyårsafton. när vi smällde raketer på åkern gud det var så himla mysigt. du ropade på mig sen smällde vi över tvåhundra raketer som vi hade köpt på affären. jag gråter efter dig varje dag. jag hatar att jag älskar dig gubben. en sak ska du veta, att jag älskar dig. orkar inte med den här skiten som vi skapat. jag mår inge bra utan dig gubben. våra stunder var så sjukt underbara tillsammans.
sen så började det en gång igen, gång efter gång så tittade vi på varandra. jag sprang upp till sovrummet för du jagade mig. genom och ta mig på rumpan haha. men så satte jag mig i sängen och du brevid mig. sen sjöng vi ner och kramades. gud jag saknar dig. du var den enda. och vi har delat så himla många minnen tillsammans. tänk att du kommer i morgon också, ja gvet inte vad jag ska säga. när jag ser dig så blir jag så mållös. du är så unik. det går verkligen inte beskriva dig med ord det är därför jag skriver såhär mycket om dig just nu gubben. kom tillbaka till mig, håll om mig, älska mig. en dag utan dig existerar inte, och jag måste vara utan dig i två hela veckor!
vi höll handen smått på bussen när jag stoppade mian fingrar genom en liten gipa där, du tog tag i min hand sen släppte du för din pappa kollade. du skrattade. jag satt och lyssnade på musik och så tittade du på mig hela tiden. nästan så det var lite irriterande. jag fäster min blick jämt hos dig. du är så.. så fin.

du ska veta att jag saknar en bit och det är du. andreas finaste jansson. 20 november 2010 till 21 december 2010.

SE UPP MR CP UGGLA OHJA


sitter här med sara i skolan jao. det är massor av lärare som besöker våran skola. maten var super äcklig. yaoyao. bloggar senare. kort inlägg iknow. pussar!

IM MILES FROM WHERE YOU ARE



tjena! sitter utanför klassrummet just nu och väntar på att svenskan ska börja. håhå det kom nyss massor av nior som omringade mig runt bordet. jag vill ha tuggummi. idag så hade vi någon teater på spanskan, det var rätt roligt. jag var inte med. utan det vart bara felicia och julia ifrån vår grupp då. (a)
jag vill ha en iphone. nununu. jag längtar, ska kanske få en utav pappa. fast jag kommer inte ha den i skolan då. ska använda min andra då. jao, längtan stiger. ska kanske shoppa lite idag, lite mer smink. för mitt börjar ta slut. buhu. suck on that!


I find the map and draw a straight line
Over rivers, farms, and state lines
The distance from 'A' to where you'd be
It's only finger-lengths that I see
I touch the place where I'd find your face
My finger in creases of distant dark places

I hang my coat up in the first bar
There is no peace that I've found so far
The laughter penetrates my silence
As drunken men find flaws in science

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

After I have travelled so far
We'd set the fire to the third bar
We'd share each other like an island
Until exhausted, close our eyelids
And dreaming, pick up from
The last place we left off
Your soft skin is weeping
A joy you can't keep in

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
And I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
and I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms.

Why stop dreaming because you just wake up?

tjena! igår så bloggade jag inte iknow. sitter själv just nu i skolan. har precis kommit hit. det är massor av äldre här som springer kors och tvärs. anyway ni kan väll få se en outfit senare idag. jag är typ inte med sara längre, hon är ju med sarah p. blir as ledsen. jaojao. bloggar senare. bloggtorka just nu. puss.

SNOWFLAKES FALLS DOWN FROM THE SKY



jag är så utråkaaaad, vill att en vis person ska logga in på msn. sitter i vardagsrummet just nu och tar det lite lungt efter att ha tränat i några minuter. kört så snabbt som jag bara kunde. sen efter träningen så tog jag ett bubbelbad. nu ska jag ta och göra lite läxor en sväng. ha det kanon. kyss.

NOT SO SICK OF LOVE SONGS





Från 80-talsdagen.

omg. felix fanns med jag tror jag börjar storböla. buhuhuh. skanar honom.

RUN DEVIL RUN

tjena, sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja, tråkigt. jag kom precis ifrån idrotten med sara och vi hade vollyboll. (stavning?) jaujau. på fredag ska vi till romme med skolan och åka skidor. längtar. fast jag måste ta reda på vem eller hur jag ska åka dit, blev liet orolig nu när jag hörde issa snacka om att dom skulle med deras föräldrar. tihi. om inte det funkar så ska jag på bowling med sara finaste.
huh, i helgen så kommer andreas och hans småbrorsor, mina halvbrorsor. jag vill inte träffa andreas alls för han har kallat mig massa skit. och jag orkar inte med allt problem som vi redan skapat för varann. men jag har gått vidare.
slänger upp bilder senare idag. pussohej!

m i n h a m s t e r ä r e n r i k t i g p u d d i n g .

I'LL SAVE MY LAST BREATH FOR YOU


s p l a s h i n t h e w a t e r .

shellu my bloggichfriends.

justnu sitter jag i mitt sovrum. har precis kommit hem, pappa och jag åkte och hämtade upp mamma efter jobbet. sen åkte vi till ica för och köpa ett frimärke till pappa och där hängde massor av äldre. dom stod och rökte och snacka. saknar sommaren. brukar göra samma sak, vara ute längre. hänta i centrum och shoppa. det bästa med sommaren är nog att man kan bada och att det blir ljusare på kvällarna så man kan vara ute länge. anyway igår var jag uppe rätt sent och tittade på wallander. såg ni också den filmen? den är ungefär som beck. jag tycker dom är jätte spännande. lite halft läskig var den väll. idag har jag varit med sara ungefär halva dan. på mentorstiden så vart jag ledsen för en sak. men det hoppar vi över. haha. nu ska jag mysa lite framför tvn igen med familjen. peace.

TANKAR

jag är så tacksam för allt du har gjort för mig.
jag var stark med dig, jag blev en helt ny bea.
jag saknar faktiskt allt, allt det vi kallade kärlek.
du visade var äkta kärlek innebär,
du fick mig att förstå att kärleken finns där någonstans.
ja vill dig det bästa, oavsett mina gräl. det vet du.
jag ska försöka komma över det på riktigt nu.
förlåt om det kommer ta tid, jag har svårt för att
radera personer jag älskar i minnet.
tack för allt gubben, tillsammans var vi oslagbara.
jag kommer alltid att
älska dig.

men du kommer aldrig att hitta en tjej som mig, det lovar jag.


New blogg!



hej. nu har jag gjort en ny blogg igen, hur fan lyckas jag? men jag har iallafall två orsaker varför, min förra blogg var jag var väldigt ledsen i skolan och jag hatade namnet på den bloggen, min andra blogg var jobbig för designen försvann och det hände massor med saker och det gick inte och komentera, phft. liksom hur lame låter inte det? men iallafall .. ännu en gång en ny blogg. jag ska försöka att uppdatera mer & så på den här bloggen.  this is a new start of something new. vi säger så.

just nu äter jag på ett saftigt svenskt rött äpple. njuter av varje tugga. tittar på tv samtidigt som jag smaskar tihi. jau. hur tycker ni om min design? jag vart väldigt nöjd med den faktist. nu ska jag fortsätta lite och fixa med bloggen. puss sålänge. (a)